jongerencoaching

Jongerencoaching

De puberteit is een bijzondere periode. ‘Op zoek naar je eigen identiteit’. Het kan een verwarrende tijd zijn. Je vrolijke en chagrijnige buien wisselen elkaar in hoog tempo af. Eén ‘foute’ opmerking uit je omgeving kan voldoende zijn. Je weet niet waarom je dan niet lekker in je vel zit. Het gezeur van je ouders ben je ook zat. Je wilt met rust gelaten worden. Het lukt je gewoon allemaal even niet. Het liefst lig je in je bed of hang je op de bank. Je hebt het gevoel dat je in elke omgeving een andere rol moet spelen. Thuis, op school, bij je vrienden, je sportclub. Maar wie ben je nou echt? Je wilt trouw blijven aan jezelf. Hoe doe je dat? Je voelt de sociale druk. Hier kun je onzeker van worden. Je anders gedragen dan je eigenlijk wilt. Twijfels en somberheid als gevolg. Je hebt het gevoel dat niemand je begrijpt…

Begrip en (h)erkenning is dan heel fijn! En wat positiviteit zou ook mooi zijn. Ik kan je helpen om weer een opening te zien, om de boel te keren. Overzicht. Stap voor stap. Jezelf weer herkennen. Je krachtig voelen, durven zijn wie je bent, trouw zijn aan jezelf. Het is allemaal al in jezelf aanwezig.

Als je denkt, wat weet zij hier nou allemaal van…? Ik ben 30 jaar gymdocent geweest op een middelbare school en heb alle soorten jongeren én ouders voorbij zien komen. En dan heb ik zelf twee pubers thuis en kan ik me mijn eigen geworstel ook nog heel goed herinneren.

Onderdeel kan hiervan kan zijn Hypnotherapie, EFT en/of MatriXmethode.

Wil je meer weten of een afspraak plannen om kennis te maken, neem dan contact op met me. Je bent meer dan welkom!

Helaas heb ik op dit moment een cliëntenstop. 

Een sessie duurt 1 – 1,5 uur en kost 105 euro. In de eerste sessie is het eerste kwartier voor kennismaking en voelen of er een klik is. Zo ja, dan vertrekt de ouder en ga ik/we aan de slag. Zo nee, dan vertrekken jullie beiden. Vrijblijvend. Ik heb geen ellen(de)lange trajecten; een paar sessies is meestal al voldoende om je kind weer op de rit te hebben.

Leerondersteuning

Het kan zijn dat het even niet zo lekker gaat op school. Op de basisschool ging het vanzelf. Je snapt niet waar het aan ligt, maar je cijfers gaan omlaag. En je zelfvertrouwen ook. Je ervaart meer stress. Je vader en moeder willen je helpen, maar dat werkt écht niet. Ik weet nog dat dat hier thuis ook veel weerstand opriep. Een planning maken gaat goed, maar je er aan houden… Weet je wel hoe je moet leren? Of juist niet, omdat het altijd vanzelf ging? Pak je het op de juiste manier aan? De juiste manier is namelijk de manier die bij jóu past..

Meer informatie