Hypnotherapie

hypnotherapie stress angsten

Hypnotherapie is een therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Hypnose is een kunstmatig gecreëerde staat van bewustzijn waarin je ontspannen bent en geconcentreerd op een bepaald onderwerp. Hypnose is dus niets anders dan een mengeling van ontspanning, concentratie en focus!

Diepe ontspanning
Hypnotische trance is een alledaagse trance, een diepe ontspanning.
Je rijdt met je auto of fietst elke dag dezelfde afstand naar je school of werk. Een bekende route voor jou. Ineens besef je dat je de laatste paar minuten niets hebt opgemerkt. Je vraagt je af of je nu al door dat tunneltje bent of niet. Je kijkt goed, ja, schijnbaar wel, want ik ben al hier…. Het is je helemaal niet opgevallen. Alsof je op de ‘automatische piloot’ hebt gereden.

Hypnotherapie maakt doelgericht gebruik van deze natuurlijke vorm van trance. Je laat het denken voldoende los, maar blijft toch alert en gefocust om in contact te komen met jouw onderbewuste. Daar liggen vroegere ervaringen, emoties en gedachten opgeslagen die jou in je dagelijkse leven kunnen beperken of blokkeren en zo wordt inzicht verkregen in de oorzaak van de klachten. Die ‘ruimen we op’ en vervolgens ‘herprogrammeren’ we de gebeurtenis…

Het werkt ongelooflijk krachtig bij o.a.

– Angsten
– Stress
– Negatief zelfbeeld
– Belemmerende overtuigingen of gedachten
– Nare zwangerschap of bevalling

Je ervaart meer vrijheid! In je onderbewuste ligt de oplossing…

Wil jij of je kind bij mij in de ‘Stoel van Verandering’, neem dan contact met me op.