Je bekijkt nu Mijn droom is…

Mijn droom is…

  • Bericht auteur:

Met een paar vaders en/of moeders in het heerlijke, zeer rustig gelegen vakantiehuis Encantada van mijn broer, in Benamargosa bij Malaga, te vertoeven voor een (ontspannen, zonnige) inzichts- en bewustwordingsweek. 

‘Je kind is je spiegel, durf jij erin te kijken?’ 
Hoe komt het dat je puber jou boven op de kast krijgt, boos of verdrietig maakt en dat je partner niet geraakt wordt door diezelfde opmerking, maar op zijn/haar beurt door ander gedrag van slag is? Sta je daar weleens bij stil? Durf, wil, kun je dan naar jezelf kijken i.p.v. je kind te straffen voor zijn vervelende (triggerende) gedrag? Of je ziet de worsteling die je puber in deze fase heeft, niet lekker in zijn/haar vel zit. Dat doet je verdriet. 

Waarom raakt het jou? Wat wil je kind je onbewust duidelijk maken? Wat wil het jou vertellen? En waar komt jouw reactie vandaan…? Als dat helder wordt, komt er beweging! 
Ik droom nog even verder, maar deze gaat wel werkelijkheid worden! Een week helemaal voor jou! Wat een mooi cadeau aan jezelf…  en aan je gezin…Droom je mee? Ga je mee?!