'Ik Leer Leren"

certificaat ik-leer-leren

“Er komt niet uit wat er in zit…”

 “Mijn kind heeft een concentratieprobleem”

“Mijn kind heeft faalangst”

Leren is een complexe taak. Je moet op een doeltreffende manier je geheugen gebruiken. Er wordt een beroep gedaan op het vermogen tot plannen en organiseren en je moet weten wat je leerstrategie is. Factoren, zoals faalangst, verminderde concentratie en motivatie, kunnen het leren bemoeilijken.

 

Voor wie is de ‘Ik Leer Leren’ training bedoeld?

Het programma gebruik ik voor kinderen in het voortgezet onderwijs. Kinderen met concentratieproblemen, met faalangst, pubers die onder hun niveau presteren, die niet weten hóe te leren, omdat het tot nu toe vanzelf ging. Zij kunnen zich opgeven voor deze training. Ik geef deze training individueel, afgestemd op de behoeftes van je kind.

Er wordt tijdens de coaching/training aan de volgende doelen gewerkt:

– opsporen en opheffen van leerblokkades

– omgaan met concentratieproblemen

– omgaan met faalangst

– omgaan met motivatie

– aanleren van helpende leerstrategieën

– leren plannen en organiseren

Neem contact op voor meer informatie. Helaas heb ik op dit moment een cliëntenstop.

De Ik Leer Leren training is ontworpen door Tea Adema.