Gratis telefonische of online inspiratiesessie

BeBrave coaching jongerencaching ouderbegeleiding

‘Een relaxte puber en een onbezorgde ouder’

Als moeder van twee pubers weet ik dat deze fase best pittig kan zijn. Je kind begint meer autonomie te ontwikkelen zonder dat hij/zij daarbij rekening houdt met jou. De focus ligt vooral op zijn/haar eigen leven. Wil niet praten, trekt zich al dan niet stampvoetend terug. En nu jullie door het Coronavirus veelal met zijn allen thuis zijn, worden de triggers alleen maar groter; de sfeer is niet (meer) zoals je zou willen, het gedrag van je kind is om achter het behang te plakken en jij zit met je handen in het haar hoe je dit de nog moet volhouden de komende weken.

Als jij je zorgen maakt en wil weten hoe je je kind én jezelf relaxter door deze tijd kunt helpen, bied ik je een gratis telefonisch of online inspiratiegesprek aan. ‘Een relaxte puber en een onbezorgde ouder’.

 

In deze gratis inspiratiesessie van 30 minuten…

  • Krijg je een heldere visie op hoe je je kind (of je partner) beter leert begrijpen, zodat je weer verbinding voelt en je rust en vertrouwen ervaart in jezelf, in elkaar en in het gezin.
  • Ontdek je wat de blokkades zijn die je tegenhouden om dit te bereiken.
  • Krijg je helder zicht op de stappen die nodig zijn om je kind een relaxte puberteit te bezorgen en zelf in een onbezorgde modus te komen.
  • Leer je welke eerste stap je kunt zetten om meteen al verandering te zien.

Lijkt het je wat? Vul dan het onderstaande contactformulier in.