Je bekijkt nu BeBrave-coaching, alweer 5 jaar!

BeBrave-coaching, alweer 5 jaar!

  • Bericht auteur:

A.s. Donderdag is het alweer 5 jaar geleden dat ik me bij de Kamer van Koophandel inschreef. Wat is er een hoop gebeurd! Zo mooi om terug te kijken. 
Nadat ik in 2014, naast mijn baan als docent lichamelijke opvoeding, de opleiding voor gezins- en kindercoach bij Dreamchild had gevolgd, waar ik vooral heel wat issues van mezelf tegenkwam en aangegaan ben, zijn er nog vele opleidingen en trainingen bijgekomen. Ik heb ze allemaal met veel plezier gedaan. Een soort honger naar meer die maar niet gestild wordt. Passie! En zo werd mijn missie helder. 

Mijn eigen dochters zijn daarbij zo’n ontzettend grote spiegel geweest en nog steeds! Zij confronteren me bewust en onbewust, met náme in de puberteit, met alles wat ik als ouder en als coach nog ‘te doen’ en ‘op te lossen’ heb. 

Samen met de groeiende kennis, is dit de mooist gevulde rugzak geworden die ik me kan wensen. Dagelijks haal ik daar gereedschap uit om een puber of een ouder te helpen weer rust, plezier en vertrouwen in zichzelf, elkaar, in het gezin en op school te krijgen. 

Sinds het begin van dit jaar ligt de focus helemaal op mijn praktijk. Ik heb afscheid genomen van het onderwijs, na ongeveer 8000 pubers (en ouders) voorbij te hebben zien komen. Ik ben dankbaar dat ik buiten mijn comfortzone durf(de) te gaan. ‘Met je angst aan de hand dapper doen wat zo spannend lijkt…’ Achter de weerstand ligt namelijk de ruimte en de groei! 

Slapeloze nachten of badend in het zweet wakker worden van paniek. Ook dat hoort bij het proces. Maar vertrouwen (blijven) houden dat het goed komt en diep van binnen zo duidelijk (durven) voelen en weten dat dit mijn weg is. BeBrave…